Svea laskurahoitus – kirjanpito ja raportointi

Svean laskurahoituspalvelun asiakkaana, sinulla on mahdollisuus hyödyntää automatisoitua kirjanpitoratkaisua, mikäli käytössäsi on Fennoan, Talenomin, Procountorin tai Netvisorin kirjanpitojärjestelmä. Automaatio luo rahoitettuun laskuun maksutapahtuman, sekä kirjanpidon tositteet, eikä erillisiä kirjanpidon dokumentteja tarvitse erikseen toimittaa tilitoimistolle. Automaatio on Svean osalta maksuton.

Muussa tapauksessa löydät kirjanpidon dokumentit, kuten tilitysyhteenvedot Svea portaalista. Portaalissa pääset myös seuraamaan esimerkiksi avoimien laskujen tilaa, sekä reskontraotetta.

Lisätietoja kirjanpitointegraatioista ja niiden käyttöönotosta yritysrahoitus@svea.fi.

Kirjanpidon ratkaisut

• Rahoitetuille laskulle luodaan automaattisesti rajapinnan kautta maksutapahtuma ja sille kuuluvat kirjanpitotositteet factoring asetusten mukaisille tileille
  • Integraatio on Svean osalta maksuton

• Rahoitetuille laskulle luodaan automaattisesti rajapinnan kautta maksutapahtuma ja sille kuuluvat kirjanpitotositteet factoring asetusten mukaisille tileille
  • Integraatio on Svean osalta maksuton

• Rahoitetuille laskulle luodaan automaattisesti rajapinnan kautta maksutapahtuma ja sille kuuluvat kirjanpitotositteet factoring asetusten mukaisille tileille
  • Integraatio on Svean osalta maksuton

• Rahoitetuille laskulle luodaan automaattisesti rajapinnan kautta maksutapahtuma ja sille kuuluvat kirjanpitotositteet factoring asetusten mukaisille tileille
  • Integraatio on Svean osalta maksuton

Svea portaaliin kirjautuminen

Klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta sivustomme oikeasta yläkulmasta.

Valitse Kirjautuminen yritykset -alasivu, jonka jälkeen klikkaa Laskurahoitus-kohdasta Kirjaudu sisään.

Käyttäjätunnus ja salasana

Seuraavassa vaiheessa järjestelmä pyytää sinulta meiltä saamaasi käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Muista, että sinun tulee erottaa pienet ja isot kirjaimet sekä käyttäjätunnuksessa että salasanassa.

Kun olet syöttänyt käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, klikkaa Kirjaudu sisään.

Kun olet kirjautunut palveluun, valitse portaalin etusivulta vasemmasta reunasta kohdan Mina tjänster alta S5.

Kun olet valinnut S5-palvelun, pääset sivulle, jossa voit halutessasi vaihtaa kieltä. Klikkaa oikean yläkulman lippu-ikonia ja valitse avautuvasta valikosta Finnish.

Tilitysraportin hakeminen

Hae tilitysraportti raporttilistalta valitsemalla ylävalikosta PDF-raportit ja Valitse raportti -kohdasta avautuvasta valikosta Tilitys yhteenveto.

Näet kuluvan kuukauden raportit luettelona päivämäärittäin ja voit avata näitä klikkaamalla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kalenterinäkymää ja valita raporttipäivän. Tulostat 2-sivuisen raportin painamalla PDF-kuvaketta. Yhteenveto rahoituskuluista ja käsitellyistä laskuista löytyy toiselta sivulta.

Tilitysyhteenvedon hakeminen

Valitse Online raportit -välilehdeltä Tilitys yhteenveto.

Valitse haluamasi yhteenvedon aikaväli (esim. From: 2017-01-01, To: 2017-05-31). Saat näkyville ajanjakson rahoitetut laskut, rahoitusprovisiot, käsittelykulut, ALV:t, sulkutilimuutokset ja muita erittelyitä. ID-valikon alta löytyvistä + - -kuvakkeista avautuu erittely tapahtumista päiväkohtaisesti.